19 mai, 2021

Nervøs For Hjemmeforbedring? Prøv Disse Tipsene!

Hva om du helt kunne forvandle utseendet til hjemmet ditt med bare noen få triks som ikke koster mye? Re-vampyr hjemmet ditt kan gi litt krydder til livet ditt og friske opp daterte rom. Dette er spesielt nyttig rundt ferien hvis du skal være vertskap for gjester. Følg disse enkle tipsene og legg til litt teft i hjemmet ditt i dag.

Når du bygger ditt eget hjem gjennom bruk av en entreprenør, legg til en klausul i kontrakten som gir byggherren en bonus for å fullføre i tide og på budsjett. Denne klausulen vil oppmuntre byggherren din til å gjøre en god jobb i den tildelte tiden, og kan spare deg for mye hodepine på grunn av tapte tidsfrister og utvidede budsjetter.

Hvis vannet fortsatt fortsetter å løpe fra toaletttanken, bør du sjekke flyteballen. En flyteball som er plassert for høy, vil hele tiden føre til at vann kommer inn i toalettets overløpsrør. En flottørball som er plassert for lav, vil ikke tillate riktig drift. Ikke la ballen berøre tanksidene, og skift ut ballen hvis den er skadet.

Sett brukte pensler og valser i plast og i kjøleskapet! Hvis du skal fortsette å bruke samme maling i nær fremtid er det ingen grunn til å vaske ut børster og valser. Bare forsegle dem i en plastpose og legg dem i kjøleskapet. De vil være brukbare i flere uker!

Når du maler, er det viktig at du alltid beskytter gulvet. Beskyttelsen vil hindre våt maling i å ødelegge teppet og gulvene dine. Gamle aviser plassert i lag kan fungere bra og er billige. Dette kan også gjøres med et plastark eller malingsklut.

Hvis du har fliser på badet ditt, sørg for å bruke bade tepper foran toalett og badekar. Legge bad tepper ikke bare legger et snev av personlighet på badet, men også holder deg fra å skli og fallende; prøve tepper med ulike mønstre og design for et utseende som er unikt din egen.

Hvis hjemmet ditt er fylt med gamle brune tredører, ikke prøv å lyse dem opp med maling. Innsatsen som er involvert vil ikke være verdt det. Det kan ta tre eller fire strøk maling for å dekke det brune treet. Det er bedre å kjøpe en ny hvit dør i stedet.

Kast aldri babymatbeholdere, da de lager gode garasjearrangører. Skru dekslene på bunnen av skapene eller en hylle. Legg små gjenstander som smykker, skruer, negler eller smykkedeler i krukkene. Vri dem tilbake under hyllen. Dette er en veldig innovativ måte å lagre små gjenstander på.

På bare noen få trinn har du oppdaget hvordan du får rommene i hjemmet ditt til å se nye og innbydende ut. Noen få fargeendringer her, nytt tilbehør der, og hvert rom er forvandlet og klart for beste tid. Ombygging av rommene dine, over tid, ved hjelp av disse tipsene, og du vil være stolt av hjemmet ditt i mange år fremover.

About : RGM-BLOGG