19 mai, 2021

Ideer Som Hjelper Deg Med å Nå Målene For Hjemmeforbedring

Hjemmeforbedring er et svært viktig og personlig tema for alle huseiere. Denne artikkelen er designet for å gi deg en enkel å følge guide for hjemmeforbedring.

Har du en manglende eller skadet flis? Ta en prøve til den lokale oppussingsbutikken for å se om de kan matche fargen. Erstatte en hel etasje med fliser er dyrt samt en avskyelig ork. Spar penger og tid ved å finne en flis som er en nær match til den eksisterende flisen.

Noen ganger kan tradisjonelle og økonomiske metoder for å håndtere squeaky dører fungere for deg. Her er et billig alternativ som du kan prøve: Fjern hengselpinnen som normalt, og gni den med vanlig bar såpe. Sett deretter på pinnen og åpne og lukk døren for å la såpen spre seg på hengseldelene.

Hvis du ikke ønsker å avgrense dine gamle og forvitrte tregulv, kan du i stedet gi hjemmet ditt en hytte stil boost. Kjøp litt oljebasert maling og velg noen rimelige sjablonger. Bruk sjablonger og maling til å re-designe tregulvene. Legg til noen søte design i varierende mønstre, for å gi en full on-cottage utseende til ditt hjem.

Hvis du vil se en avkastning på hjemme forbedrings prosjektet, bør du vurdere å konvertere eksisterende plass til et nytt bomiljø for familien. Å gjøre et loft til et soverom eller etterbehandling av kjelleren din vil tjene ekstra penger når videreselge hjemmet ditt fordi du bruker noe som allerede er tilgjengelig for å lage en ønskelig funksjon.

Det er ikke en god idé å gjøre noen store hjem renoveringer når du er i ferd med å selge hjemmet ditt. Den beste tingen å jobbe på er måten at huset ser ut fra utsiden siden mange potensielle kjøpere vil se på fortauskanten appell som første tegn på om de liker et hus eller ikke.

Når du skifter gulv, tenk på hva slags fot-trafikk som vil være i rommet. Stein- og keramiske gulv er perfekte for områder med høy trafikk som foajeen og badet. Områder i hjemmet ditt som har lav trafikk, for eksempel personlige soverom, er bedre egnet for gulv som er mer attraktivt, men vanskeligere å rengjøre.

Forbedre utseendet på kjøkkenet med en naturstein Counter-Top. Stone Counter-topper kommer i en rekke mønstre og farger, og er muligens den mest holdbare overflaten som du kan velge. Selges i plater, de er vanntett og varmebestandig, og motstå riper og flekker. Det finnes en rekke populære naturstein mot topper å velge mellom, inkludert marmor, skifer, granitt og tannstein. Mens de pleier å være ganske dyrt, er det verdt investeringen, som de varer svært lang tid, og tilføre verdi til huset ditt.

Når du pusser opp hjemmet ditt, bør du huske på at dette skal være en langsom trinnvis prosess, og ikke vær forsiktig med å prøve nye ting. Andre mennesker har lyktes, og det er ingen grunn til at du ikke kan så godt. Å forberede deg med gode råd, for eksempel denne artikkelen, er en fin måte å øke selvtilliten din og forbedre sjansene dine for suksess.

About : RGM-BLOGG