En Sjekkliste For Renovering Hjemme

Hjemmeforbedring er en fin måte å få hjemmet ditt til å se helt nytt ut. Du kan få veggene dine til å få mer liv med et nytt lag med maling, spare penger på oppvarmingskostnader ved å legge til mer isolasjon og andre ting. Hvis du vil ha råd om forbedring av hjemmet, kan du lese denne artikkelen.

En enkel og kostnadseffektiv måte å gran opp hjemmet ditt på er ved å male interiøret. For å estimere mengden maling du trenger, må du beregne kvadratfotografiene til veggene. Bare multipliser lengden på veggen med høyden. En gallon maling vil dekke ca 350 kvadratfot. Husk at du kanskje trenger to strøk maling, avhengig av hvilken farge du maler over.

Når du forbedrer huset ditt, er det noen prosjekter som du kan gjøre selv og andre som du ikke kan. Hvis du føler at du kan fullføre en enkel oppgave som å male kjøkkenet, så for all del gjøre det, for å spare deg litt ekstra penger. Bare sørg for at du vet hva du får deg inn i før du starter et prosjekt. Du ønsker ikke å prøve å ombygge badet og finne ut halvveis gjennom at du ikke er sikker på om du kan fullføre oppgaven uten å treffe en rørledning.

Til slutt bør du sjekke ballen kuk av tanken. Hvis kulekranskiven er slitt eller skadet, må du bare fjerne og erstatte den. En enkel indikator på ball kuk problemer er en float ball som er plassert riktig med en høyere enn normalt vannstand.

Når det gjelder oppussing, er et av de første spørsmålene du må stille deg selv, om du har tenkt å selge huset snart. Hvis svaret er ja, bør alt du gjør være utelukkende for å fremme verdien av huset ditt, bare fokusere på de kritiske vedlikeholdselementene og områdene med høyest synlighet. Hvis du ikke selger snart, vil du ha mer spillerom å designe på en måte som er gunstigere for din egen smak.

Hvis du skal gjøre en ombygging på hjemmet ditt, må du sørge for at vedlikeholdsproblemene dine er løst først. Ikke legg i granitt tellere hvis rørleggerarbeid eller ledninger er utdatert og trenger å fikses. Du kan ende opp med å måtte rive ut det du har gjort i nær fremtid. Videre ønsker kjøpere i dagens marked å vite at eiendommen de kjøper er i god stand. Og man vet aldri når man kanskje må selge seg ut.

Dyre kunstverk er unødvendig når litt fantasi vil være nok. For eksempel lage din egen kunst med noen enkle fliser. Du kan bruke veggdekaler som kommer i tusenvis av forskjellige design som passer til ethvert budsjett.

Til slutt får hjemmeforbedring ethvert hjem til å se ut som nytt. Små ting som å male vegger, eller store ting som å legge til isolasjon, kan gjøre boliger bedre enn noen gang. Hvis du husker rådene om hjemmeforbedring som finnes i denne artikkelen, kan du få hjemmet ditt til å se ut som nytt.